MHP Hjälmhållare

300 kr ink moms

Vår MHP Hjälmhållare – För säkerhet på vägarna

En allsidig hjälmhållare

Upptäck den ultimata lösningen för att hålla din hjälm säker och redo för action, vare sig du är på väg till crossbanan i en crossbuss eller vill förvara din hjälm hemma. MHP Hjälmhållaren kombinerar enkel användning med miljövänlig tillverkning i en stilren design.

Enkel och smidig användning

Enkel och smidig användning: Aldrig mer krångel med hjälmen. Vår vrid-och-lås-mekanism gör det enkelt att säkra din hjälm, oavsett om du svänger åt vänster eller höger.

Miljövänlig tillverkning

Miljövänlig tillverkning: Tillverkad av biologiskt nedbrytbar plast från Add-north, är vår hjälmhållare både funktionell och vänlig mot miljön.

Elegant design

Elegant design: Den matta svarta finishen ger din hjälm en extra touch av stil.

Slut i lager

Fri frakt!

    Betalningsmetoder
    • Stripe
    • Visa Card
    • MasterCard
    • Apple Pay
    • Swish
    Artikelnr: MHP0005 Kategori:

    Beskrivning

    Vår MHP Hjälmhållare – För säkerhet på vägarna

    Den bästa vännen för din hjälms säkerhet. Med MHP Hjälmhållaren behöver du aldrig oroa dig för att din hjälm ska ramla av under bumpy rides, oavsett om du tar dig till crossbanan med en crossbuss eller lagrar din hjälm i garaget eller hallen.

    Enkel och smidig användning

    Slipp krångel med hjälmen! MHP Hjälmhållaren är enkel att använda. Bara vrid den åt önskad sida och den låses säkert med en smidig försänkt kula. Oavsett om du är på väg till crossbanan med en crossbuss eller behöver en plats att förvara din hjälm i garaget eller hallen, så gör MHP Hjälmhållaren det enkelt att hålla din hjälm säker och redo för nästa åktur.

    Miljövänlig tillverkning

    Vi bryr oss om vår planet. Vår MPH Hjälmhållare är tillverkad av HT-PLA Pro, en biologiskt nedbrytbar plast från add:north. Du kan vara stolt över att använda en produkt som inte bara är funktionell utan också vänlig mot miljön.

    Elegant design

    Vår hjälmhållare är inte bara praktisk, den är också snygg att se på. Den matta svarta finishen ger den ett stilrent utseende som passar alla typer av crosshjälmar. Nu kan du förvara din hjälm med stil.

    Oavsett om du är en entusiastisk motocrossåkare som åker till crossbanan i en crossbuss eller om du bara behöver en säker plats att förvara din hjälm hemma, så är vår MHP Hjälmhållare den perfekta lösningen för dig. Den enkla vrid-och-lås-mekanismen ger dig trygghet i alla svängar och under de mest bumpy rides. Aldrig mer behöver du oroa dig för att din hjälm ska tappa fästet.

    Hjälmhållaren är inte bara praktisk och säker, den är också miljövänlig med sin biologiskt nedbrytbara tillverkning. Du kan vara säker på att du gör en insats för miljön varje gång du använder den. Dessutom kommer den stilrena matta svarta finishen att komplettera din crosshjälm och ge den en extra touch av elegans.

    Ta kontroll över din hjälms säkerhet och bekvämlighet oavsett var du är – på vägen till äventyren eller i ditt eget garage eller hall. Vår MHP Hjälmhållare är din pålitliga följeslagare för att säkerställa att din hjälm är alltid på rätt plats.

    Produktspecifikationer

    Mått: höjd 170mm, djup 195mm, bredd 30mm